Over ons

Haaglanden Totaalbouw bv is een innovatiegericht bedrijf dat zijn specialisme heeft te danken aan een lange geschiedenis als totaal afbouwbedrijf en door continu naar de toekomst te kijken. Wij hebben als bedrijf kennis van het gehele bouwproces en zijn daarom graag van begin tot eind betrokken bij een project zodat onze toegevoegde waarde optimaal zal zijn. Op die manier kunnen wij met u meedenken en wordt het ultieme resultaat behaald. Daarnaast geven wij graag advies op materiaalkeuze waardoor risico’s zoveel mogelijk worden uitgesloten en wordt de duurzaamheid van het project gewaarborgd.

Onze specialiteiten


MS-WANDEN

Met de Metal-Stud opbouw realiseren we dagelijks wanden, koven, drukschotten, nissen en gebogen wanden. We kunnen u ook helpen met geluidswerende wanden, brandwerende wanden en zelfs stralingswerende wanden indien op voorhand de juiste toepassingsgegevens bekend zijn.

MS-PLAFONDS

Net zoals bij wanden wordt er bij plafonds veelal gebruik gemaakt van Metal Stud skeletten. Ook hierbij geldt dat wij de plafonds naar wens akoestisch en/of thermisch isolerend kunnen uitvoeren. Ook zijn er verschillende brandklassen mogelijk waardoor zelfs aan de strengste eisen kan worden voldaan.

Tegelwerk

Bij Haaglanden Totaalbouw kunt u ook terecht voor professioneel wand- en vloertegelwerk en dit is niet zomaar een discipline die wij erbij doen, maar een ware specialiteit. De afgelopen jaren hebben wij bij vele toonaangevende projecten het wand- en vloertegelwerk verzorgd. Of het nu gaat om extreem grote formaten, ingewikkelde legpatronen of exclusief natuursteen, voor elke afzonderlijke opdracht is de benodigde kennis in huis. Wij kunnen u reeds vanaf de aankoopfase van professionele adviezen voorzien en daarmee tot een geslaagd eindresultaat brengen.

Akoestisch spuitwerk

Wilt u optimale akoestische eigenschappen behalen in een ruimte? In veel gevallen is akoestisch spuitwerk de oplossing.

Schilderwerk

Sauzen van wanden en plafonds, handmatig of met de airless spuitmachine. De uiteindelijke afwerking die de gebruikers van een gebouw in het oog springt, is uiteindelijk de kers op de taart van ieder project.